Services

Service

Rådgivningog service

Munkholm El-teknik er din erfarne virksomhed, som stiller sin høje faglighed til rådighed for dig. Har du spørgsmål, eller behov for en vejledende samtale, står vi klar til at hjælpe dig. Henvend dig direkte på (+45) 24 84 40 29!

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning til alle vores kunder. Vi rådgiver ud fra vores høje faglighed og kompetente kendskab til branchens felt. Står du derfor og har behov for et uforpligtende projektmøde eller et godt tilbud, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag!

El-tjek

Er du i tvivl om, hvorvidt dine installationer i hjemmet drives optimalt ift. energibesparelse og miljø eksempelvis? Vi kommer gerne hjem til dig og gennemgår dine el-installationer én efter én, så du kan få mest ud af din el og din el-regning! Vi hjælper dig sikkert og professionelt i mål.

Rådgivning

Har du spørgsmål vedrørende dine muligheder, eller har du behov for en specialiseret elektrikers anbefaling til smarte løsninger? Uanset din situation, kan vi tilbyde faglig rådgivning og et uforpligtende projektmøde med udgangspunkt i dine behov og individuelle ønsker.

Høj kvalitet

Alle vores el-opgaver er forskellige, ligesom vores kunders ønsker og behov. Vi har derfor stort fokus på den enkelte kunde og skræddersyer holdbare løsninger ud fra situation, ønsker og behov. Vi er specialiseret i energirigtige løsninger, der gavner el-regningen og kvaliteten.

Individuelleløsninger

Munkholm El-teknik har specialiseret sig i holdbare løsninger af den bedste kvalitet. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi vægter kundeservice, hvilket betyder, at særligt dialog og tryghed er store værdier hos os. Vores kunder skal føle sig hørt, set og individuelt behandlet. Vi skræddersyer altid vores kunders el-opgaver! 

Henvend dig endelig, hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig i mål med!