Services

Renovering

Professioneltarbejde

Lad os renoverer dine el-installationer. Du opnår ikke blot energirigtige løsninger, men oven i købet også store besparelser, der gavner elregningen. Henvend dig og få et godt tilbud på din næste renovering!

Renovering

Vi renoverer stort som småt. Vi har stort kendskab til markedets bedste el-installationer og tendenser. Vores autoriserede el-installatørerer og kompetente elektrikere, står klar til at hjælpe dig mod mere energirigtige- og energibesparende løsninger. Vi tilbyder at udskifte enkle installationer, men vi kan også håndtere en totalrenovering af dine el-installationer.

Sænk din el-regningen

Mange danskere kan spare på el-regningen ved at få en professionel til at gennemgå diverse el-installationer. Vi har specialiseret os i at renovere el-installationer, så hver enkel får mest mulig ud af sin el-regning og oven i købet med mulighed for at sænke den.

Lysoptimering

Vi har stor erfaring i lysoptimering af alle typer. Vi har metoderne og materialerne til at optimere lys. F.eks. benytter vi os ofte af LED, som er en oplagt mulighed for at optimere og spare på elregningen på samme tid. Lysoptimering er blot en af mange typer optimering, vi kan tilbyde!

Miljøoptimering

Der findes efterhånden et hav af muligheder for at optimere boligen med miljørigtige tiltag og el-installationer. Vi tilbyder at udskifte dine gamle installationer med nye og miljørigtige alternativer. Ved en renovering opnår du ikke blot en energirigtig løsning men også besparelser!