Profil

Kort om os

El-arbejde påhele Sjælland

Munkholm El-teknik er dine kompetente elektrikere og autoriserede el-installatør på Sjælland. Vi dækker hele Sjælland, og kan mestre selv de mest avancerede opgaver inden for installation, montering, renovering og reparation.

Munkholm El-teknik er din el-virksomhed med base i Holbæk. Vi dækker Sjælland og hjælper private og erhverv sikkert i mål med selv de mest avancerede opgaver med erhvervsservice, el-teknik og el-arbejde. Munkholm El-teknik har mere end 20 ansatte og har mange års erfaring i feltet!

Munkholm El-teknik er en del af Munkholm Gruppen ApS. Selskabets mål er at varetage el-arbejde for private og i erhverv. Munkholm El-teknik har derudover en lang række kompetente samarbejdspartnere til at løfte selv de mest avancerede arbejdsopgaver. Kontakt os allerede i dag!

Professionelel-virksomhed

Vores autoriserede el-installatør og kompetente elektrikere kan håndtere selv de mest avancerede el-opgaver. Det er lige fra en intelligente installationer til en arbejdsopgave med røginstallation og energirigtige løsninger. Har du derfor behov for en el-installation af en elektriker, der kender sit greb, kan du trygt henvende dig allerede i dag.

Vi har fokus påkvalitet & sikkerhed

Munkholm El-teknik står klar til at hjælpe dig! Vi har kvalitet og sikkerhed som førsteprioritet i alt arbejde udført af os. Søger du derfor en erfaren el-virksomhed med metoderne og produkterne i orden, kan du henvende dig allerede nu.

Munkholm El-teknik sætter dine behov først. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og rådgiver ud fra vores faglighed og kendskab til branchens felt. I fællesskab kan vi finde optimale og energirigtige løsninger på netop din el-opgave, hvad enten det drejer sig om renovering, service el. lign..

Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe din opgave an, er du velkommen til at henvende dig. Du kan være sikker på, at vi har prøvet noget lignende, eller dét, der er værre. Vi er specialiseret i at varetage selv de mest avancerede arbejdsopgaver inden for installation, service, renovering og reparation.