Services

Montering og installation

Hurtigtog kompetent service

Fleksibilitet og skræddersyet løsninger er vores helt store ekspertise. Ikke to opgaver er ens, og derfor bliver vores kunder heller ikke håndteret på sammevis. Vi tilbyder individuelle løsninger med udgangspunkt i jeres behov.

Montering og installation

Vi er specialiseret i alle typer installationer og monterer altid effektivt og sikkert. Vi har autoriserede el-installatører, som er opdateret på selv de nyeste metoder og materialer på markedet. Vores elektrikere og el-installatører har stort kendskab til branchen, hvilket er din tryghed for sikkert arbejde af bedste kvalitet.

Simple og kompliceret el-installationer

Vi håndterer stort som småt, hvad end det drejer sig om en simpel eller kompleks el-installation. Vi udfører alt i energirigtige-, energibesparende-, intelligente- og avancerede el-løsninger!

Markedets bedste metoder

Står du og skal have en ny el-installation, kan du være sikker på, at vi kan installere efter de nyeste tendenser og metoder på markedet. Vores autoriserede el-installatører hjælper dig i mål.

Solide materialer

Munkholm El-teknik er din kompetente elektriker og el-installatør på Sjælland. Vi er et team, der udelukkende benytter os af de bedste materialer, metoder og udstyr inden for branchens felt.

Professionellefagfolk

Munkholm El-teknik er din virksomhed med mere end 20 kompetente elektrikere og el-installatører. Vores team står altid klar til at hjælpe dig i mål med din arbejdsopgave, hvad end det drejer sig om service, reparation, renovering eller montering eksempelvis.

Har du behov for et godt tilbud, eller har du spørgsmål til din el-opgave, er du velkommen til at henvende dig. Vi arrangerer gerne et uforpligtende projektmøde med dine ønsker og behov i centrum. Henvend dig enten direkte på telefon eller skriv en mail på kontaktsiden!